Fotokopirnica

Sodobna, izkušena, vsestranska in tehnološko napredna fotokopirnica, ki že od leta 2006

Fotokopirnica Jocopy je sodobna, izkušena, vsestranska in tehnološko napredna fotokopirnica, ki že od leta 2006 svojim strankam nudi hitre, kvalitetne in ugodne storitve. Vlagamo v razvoj, nenehno investiramo v nove tehnologije in naše storitve vseskozi izboljšujemo, tako da smo sposobni hitro reagirati na individualne potrebe naših uporabnikov. Lahko zagotovimo, da so naše stranke, zadovoljne stranke, ki se rade vračajo k nam, saj se vsaki stranki posebej posvetimo in ji svetujemo po naših najboljših močeh.

Pri nas boste na enem mestu našli vse storitve, ki jih potrebujete:

• Priprava za tisk

• Kreativni tiski

• Dodelava tiskovin

Storitve

Fotokopiranje in razmnoževanje

Potrebujete kopijo? Ni problema, pri nas vam hitro in kvalitetno skopiramo gradivo, tako enostransko kot tudi dvostransko.

Pri fotokopiranju uporabljamo različne materiale: bel papir, barvni papir, samolepilne nalepke, tanek karton, paus papir oziroma prosojnico…

Digitalni tisk

Potrebujete kopijo? Ni problema, pri nas vam hitro in kvalitetno skopiramo gradivo, tako enostransko kot tudi dvostransko. Pri fotokopiranju uporabljamo različne materiale: bel papir, barvni papir, samolepilne nalepke, tanek karton, paus papir oziroma prosojnico…

Skeniranje

S skenerji vaše načrte, slike ali besedila pretvorimo v digitalno obliko, ki jo lahko potem poljubno spreminjamo, prilagajamo in pripravimo za tisk.

Vezave

Različni izdelki zahtevajo različne vezave, tako da lahko izbirate med različnimi načini vezav, glede na želeni videz ali namen končnega izdelka. Nudimo vam:

Spenjanje

to je enostaven način vezave s kovinskimi sponkami, ki je primeren predvsem za manj obsežne tiskovine.

Špiralna vezava

Je najbolj klasična vezava dokumentov in je kot nalašč za različne tiskovine, kjer potrebujemo vidnost celotne strani, brez ukrivljenosti papirja v zgibu. Zaradi okrogle špirale se listi z lahkoto odpirajo, kar pride prav predvsem pri zapiskih, ki se jih večkrat prebira, prav tako pa je takšen način vezave je primeren tudi za izdelke, pri katerih je zaželjena možnost trganja posameznih listov. Obstajata dve možnosti špiralnih vezav:

Plastična špirala – večkratna uporaba, kjer je enostavno dodajati ali odvzemati posamezne liste

Kovinska špirala – močnejša, estetsko lepša od plastične vezave, vendar samo za enkratno uporabo

Knjižna vezava

V naši poslovalnici vam lahko v hitrem času zvežemo diplomsko nalogo, serijo revij ali stripov, uradne liste in podobno v knjižno vezavo. Pri nas si boste lahko izbrali barvo in material platnice, katero vam ustrezno opremimo z naslovom, podatki, ipd.

Toplotna vezava

Deluje tako, da liste zveže s pomočjo posebnega lepila, ki se s termično obdelavo stopi. Na tak način liste učinkovito zlepi med seboj, ko se lepilo ohladi, pa postane zelo obstojno, zato toplotna vezava velja za eno od najbolj trdnih vezav. Listom se lahko doda tudi platnice iz debelejšega papirja, kartona ali prozorne plastične folije, s tem se poskrbi, da ne bodo le lepo in redoljubno zloženi, ampak tudi zaščiteni pred mečkanjem in umazanijo.

Dodelava

Plastificiranje

Plastificiranje z žepki do velikosti A3 vam omogoča dolgoletno zaščito vaših tiskovin. Tako, da je v primeru, da želite svojo tiskovino zaščititi pred obrabo, poškodbami, ipd. problem rešen le v nekaj minutah. Izbirate lahko med sijajnim in matiranim videzom plastifikacije.

Perforiranje

Perforirana tiskovina omogoča čisto in preprosto trganje na predvidenih mestih. Uporabljamo jo pri izdelavi vstopnic, kuponov, kuvert, itd.

Žlebljenje

Z žlebljenjem se pri izdelkih iz kartona označi in pripravi mesta pregiba. Uporabljamo ga pri izdelavi embalaž, platnic, zloženk in podobnih izdelkov. Lahko ga tudi uporabite kot zgolj okrasni dodatek.

Zgibanje

Z zgibanjem postavimo različne strani tiskovine, odtisnjene na tiskarsko polo, v pravilno zaporedje in želeno obliko. Pri nekaterih izdelkih lahko z njim dosežemo tudi mnoge kreativne učinke, kot so nenavadni načini odpiranja, unikatne oblike, izstopajoči elementi, itd.

Kaširanje

Kaširanje uporabljamo pri vseh tiskovinah, ki potrebujejo dodatno podlago. Izbira različnih trdih ali mehkih podlag je odvisna od posebnih zahtev in namembnosti končnega izdelka.

Rezanje

Z razrezovanjem in obrezovanjem dobijo tako preproste, kot obširnejše tiskovine svojo končno obliko.

Izsekovanje

Z izsekovanjem lahko skozi tiskovine ustvarjamo različne odprtine ali pa odkrijemo dele zakritih površin.

Niste prepričani, katero vrsto storitve potrebujete? Z veseljem vam bomo svetovali. Pokličete nas ali pošljete povpraševanje!