Fotokopirnica

Fotokopiranje in razmnoževanje

Pri nas vam hitro in kvalitetno skopiramo gradivo, tako nostransko kot tudi dvostransko, črno ali barvno, vezano ali ne, vse po vaših željah in zelo ugodno.

Digitalni tisk

Tiskanje majhnih, srednjih ali velikih naklad po naročilu ali na kraju samem bo s storitvami digitalnega tiska veliko lažje in hitrejše.

Tisk večjih formatov

Na naših velikoformatnih tiskalnikih (ploterjih) vam lahko natisnemo plakate, slike, načrte in podobno gradivo v maksimalni širini 120 cm.

Skeniranje

Ponujamo tudi storitve skeniranja in digitalizacije dokumentov. S skenerji vaše načrte, slike ali besedila pretvorimo v digitalno obliko, ki jo lahko potem poljubno spreminjamo, prilagajamo in pripravimo za tisk.

Vezave

Da bodo vaši dokumenti oz izdelki trajno ohranjeni, ustrezno razvrščeni in pripravljeni za dostavo, darilo ali druge potrebe, je primerno, da so vezani po vaših potrebah in željah.

Dodelava

Plastificiranje, perforiranje, žljebljenje, zgibanje, kaširanje, rezanje in izkesovanje.

Kako poteka realizacija od načrta do končnega izdelka v fotokopirnici Jocopy?

Tukaj smo, da sprejmemo vaše ideje, jih dojamemo s tehničnega vidika in vam pomagamo konkretizirati vaše želje ter oblikovati nadaljnje korake, kako priti do rešitve na najenostavnejši, najhitrejši in najugodnejši način. Lahko nas kontaktirate in z nami delite svojo idejo ter predlagate način realizacije, določite okvirni čas, mi pa vam svetujemo najboljše izvedljive možnosti izdelav.

V fotokopirnici Jocopy vam lahko oblikovanje v večini primerov opravi naš profesionalen oblikovalec, lahko pa nam vi oziroma vaš oblikovalec pošlje v digitalni obliki shranjene gradivo za projekte, plakate, majice, …

Kerse na nas pogosto obrnejo ljudje, ki želijo narediti rojstnodnevno darilo, animirati svoje otroke, vzgojiteljice ali učiteljice, ki pripravljajo gradivo
za najmlajše, smo tukaj, da pripravimo tiskana, kopirana, skenirana gradiva za vse priložnosti in starosti. V skladu s potrebami določimo vse tehnične
specifikacije, kot so barva, oblika, velikost, vrsta papirja, model majice, ipd., dogovorimo pa se za naklado, število majic in vse ostalo, kar potrebujete, da vam končni izdelek čim hitreje dostavimo.

Zahvaljujoč novim tehnologijam imamo možnost, da material, ki ga izdelujemo pošljemo na pregled in eventuelne popravke, še pred zadnjo fazo izdelave in se s tem izognemo neprijetnim zapletom. Po posvetu in potrditvi izdelka z vaše strani v najkrajšem možnem času realiziramo naročeno.

Prizadevamo si biti dostopni vsakemu uporabniku, izdelovati pristne stvari in se vsakomur približati individualno. Za nas je vsaka stranka enako pomembna, naša naloga je, da ta proces načrtno i n dogovorjeno uresničimo v obojestransko zadovoljstvo.

Fotokopirnica Jocopy je sodobna, izkušena, vsestranska in tehnološko napredna fotokopirnica, ki že od leta 2006 svojim strankam nudi hitre, kvalitetne in ugodne storitve.

Vlagamo v razvoj, nenehno investiramo v nove tehnologije in naše storitve vseskozi izboljšujemo, tako da smo sposobni hitro reagirati na individualne potrebe naših uporabnikov. Lahko zagotovimo, da so naše stranke, zadovoljne stranke, ki se rade vračajo k nam, saj se vsaki stranki posebej posvetimo in ji svetujemo po naših najboljših močeh.

Kaj nas loči od drugih?

Nismo le trgovina, kamor prideš in narediš željeno, mehanično, brez nasmeha, pogovora in dinamike. Smo ekipa, ki se resnično trudi v vseh pogledih ugoditi stranki in se profesionalno odzvati na vse zahteve. 

Z napredno tehnologijo in ekipo pridnih sodelavcev, ki se vsakodnevno učijo in prilagajajo profesionalnim
standardom, je fotokopirnica Jocopy pravi prostor za plasiranje vaših idej v realni svet.

Za našo ekipo je značilna odgovornosti do strank in končnega izdelka, zato vam z najnovejšo tehnologijo ter izučenimi strokovnjaki ponujamo le najboljše.

Vsaki stranki se posebej posvetimo in ji svetujemo po naših najboljših močeh. 

Prilagajanje potrebam strank se tako odraža v kakovosti storitev: možnosti tiska tako malih kot velikih naklad, naročila majic za eno osebo kot pristno darilo ali večjega števila majic s promocijsko vsebino.

 

Kaj vam poleg klasičnih uslug fotokopiranja še nudimo pri nas?

Fotokopirnica Jocopy je prostor prijaznosti in dostopnosti, kjer dobite kakovost in vsebino po ugodnih cenah in individualnih potrebah!