Digitalni tisk

Ekipa Jocopy vam bo pokazala, da pri tiskanju ne gre le za tiskovine, temveč za kakovostno izdelavo, dodelavo in digitalno pripravo najkakovostnejših vsebin.

Tiskanje majhnih, srednjih ali velikih naklad po naročilu ali na kraju samem bo s storitvami digitalnega tiska veliko lažje in hitrejše. Primeren je za vse vrste tiskovin, ki se redno spreminjajo oziroma jih potrebujete vedno znova in znova. 

Kakovost odtisa je primerna tako za preproste kot tudi za zahtevne in slikovno bogato opremljene tiskovine. Z neposrednim prenosom vsebin iz računalnika na kvalitetne tiskarske stroje je digitalen tisk primerna rešitev za plakate, nalepke, vizitke, letake ipd. saj se zaradi brezkontaktnega prenosa ohranijo najboljše ločljivosti, barve in kakovosti besedila.

Digitalni tisk vam omogoča:

Z uporabo profesionalnih strojev vam lahko hitro natisnemo črno-bele ali barvne tiskovine na površine do A3.

Tiska se neposredno iz datoteke. Digitalni tisk je zato pri manjših nakladah, do 500 izvodov, zagotovo najhitrejša in najugodnejša izbira.

Tako kot pri fotokopiranju se tudi za digitalni tisk uporablja lahko različne materiale: bel papir, barvni papir, samolepilne nalepke, tanek karton, paus papir oziroma prosojnice.

Poleg finančnih prednosti, tisk z uporabo sodobnih metod digitalizacije omogoča spreminjanje podatkov, usklajevanje, spremembe oz. vse vrste popravkov. S pomočjo ekipe Jocopy si olajšajte pripravo velikih formatov, oblikovaje in tiskanje tako poslovnih kot zasebnih vsebin