Skeniranje

Če želite biti v koraku s tehnologijo in digitalnim svetom, ki je vse bolj prisoten v zasebnem in poslovnem življenju večine ljudi, boste primorani deliti informacije in pomembne dokumente po spletu. V fotokopirnici Jocopy vam poleg ostale ponudbe ponujamo tudi storitve skeniranja in digitalizacije dokumentov. S skenerji vaše načrte, slike ali besedila pretvorimo v digitalno obliko, ki jo lahko potem poljubno spreminjamo, prilagajamo in pripravimo za tisk.

Elektronske datoteke shranjenih dokumentov so lahko odlična baza osebnih dokumentov, učnih gradiv, poslovnih ali delovnih dokumentov, risb in vseh drugih dokumentov , ki jih želite trajno rešiti propadanjem, izgubo ali poškodbami.

Zakaj vam predlagamo digitalizacijo dokumentacije:

Skenirane dokumente je lažje shraniti in prenesti, po skeniranju manjših ali večjih formatov pa je mogoče dokument prilagoditi tako, da zavzame minimalen prostor v vašem pomnilniku.

Prihranite čas, prostor, denar in shranite vse svoje dokumente na enem mestu. Celoten postopek traja do nekaj minut za manjše gradivo, pa vse do nekaj ur vloženega truda za večje projekte.

Skeniranje:

Fotokopirnica Jocopy skeniranje izvaja z najbolj kakovostno opremo, ki zagotavlja možnost obdelave in hrambo dokumentov v vrhunski ločljivosti. S tem vam ponuja najboljše načine za trajno shranjevanje vseh vaših dokumentov, knjig ipd. na enem mestu po zelo ugodnih cenah in v zelo kratkem času