Kopirnica JOCopy Kdo smoKaj ponujamoKako do nas
  ključe besede fotokopiranje oblikovanje grafično oblikovanje multimedia


Kopirnica JOCopy
Jože Janežič s.p.
Karantanska cesta 2
1230 Domžale

tel:   (0590) 19 156
gsm: (051) 33 77 69
E-mail: info@jocopy.si

 

KAJ PONUJAMO?

Vsaki stranki se posebej posvetimo in ji svetujemo po naših najboljših močeh. V naši ponudbo lahko najdete sledeče storitve:

Printanje in fotokopiranje

Črno-belo in barvno digitalno printanje do velikosi A3 na bel, barvni papir, karton, paus papir oziroma prosojnico. Fotokopiranje je lahko enostransko ali dvostransko. Za naše storitve uporabljamo stroje znamke Canon, ki kopije nalagajo v komplet tako, da vam lahko v najkrajšem možnem času napravimo doseženo število kopij.

IZDELAVA ŠTAMPILJKE V ENEM DNEVU!

Vezava

 - Špiralna: je najbolj klasična vezava dokumentov. Zaradi okrogle plastične špirale se listi z lahkoto odpirajo, kar pride prav predvsem pri zapiskih, ki se jih večkrat prebira. Pri špiralni vezavi je enostavno dodajati ali odvzemati posamezne liste.

 - Knjižna: v naši poslovalnici vam lahko v hitrem času zvežemo diplomsko nalogo, serijo revij ali stripov, uradne liste in podobno v knjižno vezavo. Pri nas si boste lahko izbrali barvo in material platnice, katero vam ustrezno opremimo z naslovom, podatki, ipd.

Plastificiranje

Želite svoje dokumente zaščititi pred poškodbami, obrabo, dežjem ali vlago. Vaš problem je rešen le v nekaj minutah. Plastificiranje z žepki do velikosti A3 vam omogoča dolgoletno zaščito vaših dokumentov.

Ostale storitve

Izdelava vizitk, vabil, navodil, letakov, dopisov, ki vam jo po vaši predlogi oziroma po vaših željah oblikujemo in naredimo.

Cenik naših storitev je dostopen TUKAJ.

 
     
    © 2016 JOCopy - Jože Janežič s.p. | Produkcija: foo.solutions